دادستان مشهد: کلیسای انجیلی از فهرست آثار ملی خارج شده بود | عملیات تخریب متوقف شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۲۳۱۳

دادستان مشهد: کلیسای انجیلی از فهرست آثار ملی خارج شده بود | عملیات تخریب متوقف شد

دادستان مشهد از توقف عملیات تخریب ساختمان کلیسای انجیلی مشهد خبر داد و اعلام کرد بررسی‌های حقوقی و ثبتی این پرونده برای روشن شدن تمامی ابعاد موضوع در دستور کار دستگاه قضایی قرار گرفته است.

دادستان مشهد: کلیسای انجیلی از فهرست آثار ملی خارج شده بود | عملیات تخریب متوقف شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، در پی واکنش‌های افکار عمومی و فعالان حوزه میراث فرهنگی نسبت به تخریب بخشی از ساختمان کلیسای انجیلی مشهد، دستگاه قضایی به موضوع ورود کرده و دستور توقف ادامه عملیات صادر شده است.

حسن همتی‌فر، دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی اظهار کرد: بلافاصله پس از اطلاع از موضوع، دستور توقف عملیات تخریب صادر شد تا وضعیت حقوقی ملک، سوابق ثبتی و مستندات مربوط به آن به‌صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه بخشی از ساختمان تخریب شده و بخش‌هایی از آن همچنان باقی مانده است، افزود: عملیات در قسمت‌های باقی‌مانده بنا متوقف شده تا امکان انجام بررسی‌های کارشناسی و حقوقی فراهم شود.

دادستان مشهد با بیان اینکه این بنا در زمان تخریب در فهرست آثار ملی کشور قرار نداشته است، گفت: براساس اطلاعات اولیه، ساختمان کلیسای انجیلی سال‌ها قبل با رأی مرجع قضایی از فهرست آثار ملی خارج شده و در حال حاضر نیز جزو آثار ثبت‌شده محسوب نمی‌شود. با این حال، تمامی سوابق ثبتی و حقوقی آن در حال بازبینی و ارزیابی مجدد است.

همتی‌فر درباره مالکیت این ملک نیز اظهار کرد: بر اساس اطلاعات موجود، این ملک از سوی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به بهره‌بردار جدید واگذار شده و اقدامات انجام‌شده از سوی مالک صورت گرفته است.

وی تأکید کرد: با وجود آنکه بررسی‌های اولیه حاکی از نبود منع قانونی آشکار برای اقدام انجام‌شده است، به دلیل حساسیت موضوع و مطالبات مطرح‌شده از سوی افکار عمومی، دستگاه قضایی تمامی ابعاد پرونده را با دقت بررسی خواهد کرد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی خاطرنشان کرد: نتیجه نهایی پس از تکمیل بررسی‌ها اعلام می‌شود و در صورت احراز هرگونه تخلف احتمالی، برخورد قانونی لازم صورت خواهد گرفت.
دادستان مشهد: کلیسای انجیلی از فهرست آثار ملی خارج شده بود | عملیات تخریب متوقف شد

پربازدیدترین آخرین اخبار